Over foodmaster Sijtwinde

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Sijtwinde

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frites. Maar ook voor een goede lunch ben je bij ons aan het juiste adres.

Foodmaster Sijtwinde in Leidschendam vind je op de mooiste plek in Leidschendam, namelijk direct aan de sluis. Wanneer het zonnetje een beetje doorbreekt ben je bij ons dan ook van harte welkom om op het terras plaats te nemen en te genieten van de Lekkerste Foodmaster snacks en frites. Foodmaster Sijtwinde is al bijna 10 jaar een begrip in de omgeving van Leidschendam, voor de Lekkerste Oer-Hollandse snacks van topkwaliteit en frites ben je bij ons aan het juiste adres.  

Zin in een uitgebreide lunch en wil je eens iets anders eten, bestel dan bij Foodmaster Sijtwinde. Neem plaats in onze lunchroom en bestel een van onze lekkere broodjes of ga voor één van onze verrukkelijke fritesspecials. Bij ons geniet je zowel binnen als buiten aan het water op ons terras van de lekkerste gerechten. Kortom, bij ons staat de deur altijd voor je open.

Dus ben je in Leidschendam of omstreken, kom je dan snel eens proeven?  

Lees meer

Snacktrek? Zin in een lekkere snack of gemakkelijk bestellen? Bekijk dan onze uitgebreide menukaart! Wij kunnen de huisgemaakte kipsaté met zelfgemaakte pindasaus je echt aanraden.  

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion